A Lakker Kft. innovációs tevékenysége

A Lakker az alábbi tevékenységet végzi megbízás vagy együttműködés formájában magyar vagy külföldi kutatóintézetekkel, felsőoktatási intézményekkel, innovációs cégekkel, kutatókkal, gyártó cégekkel vagy vállalkozókkal, a továbbiakban mint Megbízó:

 1. Kísérleti fejlesztés.
  Kutatási eredmény vagy felfedezés gyakorlati alkalmazása. A kísérleti fejlesztés során állapítható meg az, hogy a kutatási eredmény alkalmazható a gyakorlatban vagy nem.
 2. Fejlesztés.
  Kutatás és/vagy fejlesztés eredményeként létrehozott termék vagy technológia gyakorlati alkalmazása, egyedi vagy sorozatgyártásra történő technologizálás, gyártási tervek elkészítése, a termék vagy technológia tesztelése.
 3. Kutatási-fejlesztési tanácsadás/szakértés.
  Tanácsadás a Megbízó részére, hogy kutatási és/vagy fejlesztési tevékenységét milyen módon kezdje meg, folytassa ill. irányítsa. Ide tartozik a Megbízó kutatási és/vagy fejlesztési koncepciójának a kialakítása, igény szerinti működtetése, szaktanácsadás ill. szakértés.
 4. Kutatási-fejlesztési téma/eredmény keresés.
  A Megbízó igénye szerint kutatási vagy fejlesztési téma/eredmény keresése.
 5. Innovációs szaktanácsadás/szakértés.
  Minden olyan kutatási-fejlesztési-innovációs témában szaktanácsadás és szakértés amire a Megbízónak szüksége van.
 6. Iparjogvédelmi tevékenység.
  Találmányokkal, szabadalmakkal, újításokkal, ipari mintával, védjeggyel kapcsolatos tevékenység, szaktanácsadás, beleértve a hazai és külföldi szabadalmaztatási, ipari minta és védjegyoltalmi eljárásokat, vitás kérdések rendezésében a szakmai részvételt.
 7. Technológia transzfer.
  A Megbízó részére végzett tevékenység, amikor a Megbízó új technológiát akar bevezetni vagy vásárolni. A technológia transzfer magyar és/vagy külföldi szakaszainak lebonyolítása, tárgyalások, szerződések kötése, a technológia transzferrel kapcsolatos import és/vagy export bonyolítása, az új technológia bevezetéséhez szükséges szaktanácsadás ill. szakértés.
 8. Innovációs, iparjogvédelmi oktatás.

  Lehetőség van pályázati úton, vagy egyéb módon magyar ill. külföldi tőke bevonására a kutatás és/vagy fejlesztés részbeni vagy teljes finanszírozására, valamint a kutatás és/vagy fejlesztés eredményeként létrejött termék vagy technológia magyar vagy külföldi értékesítésére.

Az együttműködés megkezdéséhez a Lakker írásban a következő információt kéri:
- a Megbízó neve, címe, telefon+faxszám, E-mail, kontakt személy,
- a Megbízó tevékenységének valamint a megbízás tárgyának rövid ismertetése,
- miben kéri a Lakker együttműködését,
- esetleges termékismertetők, prospektusok, stb.Lakker Kft.(Ltd), 6791 SZEGED, Dorozsmai út 121. HUNGARY
Tel+fax: +36-62/541-990

www.lakker.hu
© RZ Design 2014, minden jog fenntartva.

Érvényes CSS!